Regisztráció
Roncsolásmentes anyagvizsgáló
Jelentkezés adatlap adatainak átemelésével
Név
Születési adatok
Elérhetőségek
Lakcím

Végzettség
Kötelező egy végzettséget legmagasabb iskolai végzettségként megjelölni!
Kötelező egy végzettséget legmagasabb iskolai végzettségként megjelölni!

Munkatapasztalatok

Pozícióval kapcsolatos információk
A munkába állás várható időpontjának megadása kötelező!
Fájl feltöltés
{{file.name}} {{file.size}}
*
Legalább egy file feltöltése kötelező!
Jelszó megadása
Adatkezelési nyilatkozat
Válassza ki, hogy milyen formában engedélyezi adatainak kezelését és a nyilatkozat elolvasását követően véglegesítse a regisztrációját!
Az adatkezelési nyilatkozat elfogadása nélkül sajnos nem regisztrálhat adatbázisunkba!

Adatvédelmi tájékoztató

adatbázisba történő jelentkezéshez

 

Alulírott INT-SOLUTION Üzleti Tanácsadó Kft. (4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 6-7.), mint Adatkezelő az Európai Parlament és a Tanács 2016/679. számú rendelete, a General Data Protection Regulation (GDPR) rendelkezéseivel összhangban a jelentkező adatbázisba történő jelentkezése során megadott adatai kezeléséről az alábbi nyilatkozatot teszi:

 

A jelentkező személyes adatainak az Adatkezelő részére történő átadásával, megküldésével önkéntesen hozzájárul személyes adatainak az Adatkezelő által a jelen adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerinti kezeléséhez, mely során az Adatkezelő az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) rendelkezéseinek megfelelő módon jár el.

 

Az adatkezelés jogalapja a jelentkező Infotv. 5. § (1) bekezdése szerinti önkéntes hozzájárulása, mely alapján az Adatkezelő jogosult a jelentkező azon személyes adatainak adatbázisban történő tárolására és kezelésére, melyeket a jelentkező az Adatkezelő adatbázisába történő jelentkezése során önéletrajzában, illetve az ahhoz kapcsolódó jelentkezésben az Adatkezelő részére átadott, megküldött.

 

Jelen tájékoztató elfogadásával a jelentkező kifejezett hozzájárulását adja továbbá ahhoz, hogy álláshely betöltése érdekében az adatkezelés során az Adatkezelő a jelentkező adatbázisban tárolt személyes adatait, illetve pályázati anyagát az Adatkezelő jelenlegi, illetve jövőbeni szerződött partnerei részére továbbítsa. Annak érdekében, hogy a jelentkező személyes adatainak védelméhez fűződő jogai ne sérüljenek, az Adatkezelő vállalja, hogy a jelentkező kifejezett írásbeli kérelmére a kérelem kézhezvételétől számított 5 napon belül a jelentkező rendelkezésére bocsájtja azon partner(ek) elérhetőségeit, amely(ek) a pályázati anyagok továbbítása okán személyes adatot kezel(nek) a jelentkezőről.

 

Az Adatkezelő a jelentkező személyes adatait a jelentkező jelentkezésének közlése napjától a jelentkező törlési kérelmének kézhezvételéig jogosult kezelni, maximálisan 24 hónap időtartamig. Adatkezelési hozzájárulását a jelentkező az Adatkezelő részére postai (4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 6-7.) vagy elektronikus úton a torles@intsolution.hu címre eljuttatott írásbeli nyilatkozatával bármikor jogosult visszavonni. 

 

Kelt.: Nyíregyháza, 2018. május 25. napján

 

 

A jelen tájékoztató elolvasását követően az abban foglaltakat megértettem és elfogadtam, adataimnak a tájékoztatóban foglalt módon történő kezeléséhez kifejezetten hozzájárulok.